Om Mariel

Mariel er en intuitiv kunstner, forfatter, foredragsholder, healer, seer og sandsiger.

Mariel er uddannet både i det traditionelle og det spirituelt terapeutiske system. Hun arbejder som psykoterapeutisk naturformidler og energi-shaman med bevidsthedsudvikling og DNA-healing som udgangspunkt i 1:1 behandlinger.

Hun har siden start 90´erne arbejdet med visualisering/fantasirejser, der nu kaldes mindfulness og meditation.

Formålet er at give den enkelte bevidsthed om sig selv, for at finde sin plads i gruppen – under mantraet:

“Når man er god til at være sig selv – bliver man god til at fungere socialt i gruppen”

Mariel er et intuitivt og sansestærkt menneske, der har brugt sine evner hele livet. Hun har arbejdet med bevidsthedsudviklende med siden 1989, hvor hun fik sin førstefødte søn, der er uden talesprog. Herigennem har hun udviklet sin evne til at bruge ordløs kommunikation, og hun bruger i dag sine erfaringer til at hjælpe andre mennesker med at udvikle deres sansesprog.

Hendes kunstneriske arbejde tager udgangspunktet i naturens produkter, især er drivtømmer et grundlæggende fundament i hendes M-Ariel talisman. M-Ariel, talisman er kunst og det arbejder på flere frekvenser i mennesket. Når man erhverver sig en talisman, følger der en privat tolkning med; en sjæls samtale, der fortæller hvad man bevidst kan bruge sin talisman til, og evt. hvor lang tid og hvordan den skal bruges, så man ved hvad er det den fortæller og hvorfor.

For Mariel handler det overordnede budskab, om at formidle bevidstheden om at vi alle er ånd og sjæl, med åndelige og fysiske kvaliteter. Vi er lysvæsner i en menneskekrop, der i samarbejde med Moder jord skaber bevidstheds udvikling – kort sagt vi er sjæle i skole, på jorden. Kærlighedens ånd på alle frekvenser er det stof, der får livet til at blomstre.

Mariel har en dyb indsigtsfuld kærlighed til mennesker. Hun har respekt og forståelse for, at alle mennesker har deres fundament og sandhed. Hun er et autentisk, åbent og ærligt menneske med store opgaver fra sit eget liv.

Kontakt mig

Mariel Møhlenberg
Mail: naturli.mariel@gmail.com
Mobil 28257745

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev