En M-Ariel talisman er en vejviser, der kalder sjælen ind i den fysiske verden.

Det betyder at det er ejerens inderste hjerte kerne, der øger og flytter bevidstheden ud i det yderste, altså hverdagen.

Hvad er de lavet af og hvordan?

De er harmoniske kunstværker til at hænge op på væggen, i vinduet, stille på bordet i hjemmet. De er skabt til at ses og mærkes, men det er ikke kun et smykke eller stykke kunst der skal pynte op. Den skal opleves som en frekvens, af din sjælsenergi manifesteret i den fysiske verden, skabt til at hjælpe dig med at genfinde din dybe indre hjertefrekvens. Den er skabt af naturens materialer, krystaller og sten, metaller og træ. De er alle unikaer og kan arbejde helt dybt ind i din personlige energi.

I manifesteringsprocessen er sindet stillet ind i et kreativt menneskeligt flow der arbejder ud fra den højeste tilgængelige kærligheds energi, som ånden stiller til rådighed. De bliver skabt i samarbejde med den åndelige verden, M-Ariel enheden. En gruppe af store kærligheds mestre der har et dybt intenst tilhørsforhold, til den fysiske verden og kender til det at være menneske, som nu samarbejder fra den åndelige verden.

Hvorfor købe en Mariel talisman – hvad skal/kan den hjælpe med?

En talisman er en samarbejdspartner, en huskeseddel på hvad det er du i nuet, rent mentalt- sjæleligt eller kropslig arbejder med at bevidstgøre. Den arbejder indefra og ud. På den måde hjælper den med at bevidstgøre sjælsenergien i kroppen, som er den højeste kærlighedsfrekvens, der er til rådighed i det fysiske menneske via hjertet. En talisman hjælper viljen, med at integrere hjertets intentioner, at leve dem ud i hverdagen, gøre dem til en del af det daglige liv.

Den kan f.eks. Hjælpe med at fortælle:

  • Hvad har du brug for lige nu?
  • Skal du beskytte, åbne eller lukke, løfte eller lægge?
  • Hvor er du og hvordan bruger du dine evner mest optimalt?

Tolkningen af din talisman

Sammen med talismanen følger en sanse samtale, enten en skriftlig eller en mundtlig. Samtalen er direkte italesat fra sjælens knudepunkt i kroppen, hjertet. Den kan indeholde en guidning der handler om, hvordan, hvor og hvorfor talismanen hjælper dig. Spørgsmål som, hvor lang tid bør I samarbejde? Og skal den videre og overgives til elementerne eller bo et andet sted? Er alle sammen spørgsmål som kan blive besvaret i din guidning.

En M-ariel talisman arbejder på mange forskellige frekvenser, nogen har brug for at beskytte dig eller dit hjem, andre at afvikle gammel smerte eller opgaver. Måske har du brug for at hente nye frekvenser af kærligheds energi ind eller skabe en dybere kontakt til dine forfædre eller guider.

Tolkningen sker i fælles overensstemmelse imellem Mariel. M. og ejer, det er kun ejeren der kan modtage en tolkning, man kan ikke købe en talisman, med tolkning på andres vegne. Her er undtagelsen forældre og børn, indtil barnet er 16 år gammelt. Den frie vilje bliver altid respekteret og alle tolkninger skal mærkes efter af modtager, tolkningen er helt personlig og individuel. Talisman energien bliver manifesteret i det fysiske via sanse samtale, DNA healing og klarsyn.

Hvornår er man færdig med at bruge en talisman og hvad gør man så med den?

Det er også meget forskelligt, hvor længe man har brug for den, og om den skal overgives til naturen eller gives videre, til en anden når man er færdig med den. Det vigtigste er er, at det er bevidsthedsudvikling. Talismanen hjælper så længe behovet er der, men som alt andet i livet eksistens er der både goddag og farvel, som er essensen med livet. Der er en tid for inde og tid for ude. En talisman hjælper med at bevidstgøre og mærke, hvor man er i processen.

Overgivelsen – afslutningen er forskellig, vand eller ildens element er det, der kalder på transformation. Vandet giver den tilbage til jorden og ilden sender den op til åndens verden, via vinden og luftens energi. Den kan begraves i jorden eller hænges ud i naturen, brændes eller gives til vandet.

Hvad koster en talisman inkl. Tolkning og hvor kan jeg opleve dem?

Der er forskellige priser på den fysiske talisman, der afhænger af materiale forbrug og finesser. M-Ariel priser fra 350 – incl. personligt tolket klarsyn.

Du kan se udstilling af talisman i Fredericia hos Mariel M eller bestille et besøg til en gruppe af min. 5 personer. Til et gruppebesøg er der tilknyttet, en guidet meditation, kanaliseret til den specifikke gruppe.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Når drømmen dør fødes livet
– i sanseproget

Kontakt mig